23 / 04 / 2024

17 Haziran 2021 altın fiyatları!

17 Haziran 2021 altın fiyatları!

Yurtta ve dünyada yaşanan gelişmelerden etkilenen altın piyasası son aylarda göstermiş olduğu yukarı yönlü hareketle milyonlarca insan tarafından yakından takip ediliyor...



Altın fiyatları  geçtiğimiz haftalarda büyük hareketlilik göstermiş, ons altın bin 900 seviyelerinin üzerine kadar çıkmıştı. Ons altındaki bu yukarı yönlü sıçrayış dğer altın çeşitlerini de etkileyerek altın fiyatlarının yükseltmişti. Ancak son haftalarda altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; yeni haftanın dördüncü işlem gününde altın fiyatları. ons altın fiyatının bin 821 seviyesinde olması ile tekrar değişikliğe uğradı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira? İşte 17 Haziran 2021 altın fiyatları…

Altın piyasası sabahın erken saatleri ile birlite meraklıları tarafında takip ediliyor.  Altın fiyatları son haftalarda yükseliş kaydetmesi ile yatırımcsının yüzünü güldürmeyi başardı. Ons altının yükselmesi diğer altın çeşitlerini de olumlu etkileyerek yükselmesini sağladı. Yeni haftada ise altın fiyatlarında dalgalı seyir halinde.

 17 Haziran 2021 altın fiyatları!

GRAM ALTIN NE KADAR?

 Altının gramı bugün 504,49 lira seviyelerinde işlem görüyor. 

 17 Haziran 2021 altın fiyatları!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

En çok tercih edilenler arasında yer alan çeyrek altının bugün alış fiyatı 816 lira iken satış fiyatı ise 833 liradan işlem görüyor.

 17 Haziran 2021 altın fiyatları!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Yeni haftanın dördüncü işlem gününde Cumhuriyet altını 3 bin 256 liradan alınıp, 3 bin 318 liradan da satışa sunuluyor. 

 17 Haziran 2021 altın fiyatları!

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön