24 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Milyonların takip ettiği altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başlayarak 509 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar altın piyasasındaki bu düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak ediyor...



Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın piyasasında  bugün gram altın 509 lira seviyesinde, çeyrek altın 835 lira, Cumhuriyet altını ise  3.410 liradan satışa sunuluyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dünkü verilere bakıldığında dolar kurunda gerçekleşen yükseliş eğilimi ile birlikte gram altın değer kazandı ve günü önceki kapanışa kıyasla  0,6 oranının üstünde 510,9 TL'den tamamladı.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Haftanın üçüncü işlem gününde bir önceki kapanışın 0,4 değer altında başlayan gram altın şu dakikalarda 508,7 liradan satışa sunuluyor. Aynı saat aralığında diğer altın çeşitlerinden çeyrek altın 835 lira, Cumhuriyet altını da 3.410 TL'den işlem görüyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altının ons fiyatı ise, şu dakikalarda bir önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,1 artış göstererek 1.860 dolardan işlem görüyor.

Analistler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı öncesinde altının ons fiyatında yatay seyir izleyeceğini aktardı.

Nefesler kesildi! Altın fiyatları ne olacak?

Altın düşmeye devam edecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön