25 / 04 / 2024

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Altın sadece 3 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman! 

Analistlerden havalara uçuracak müjde az önce geldi. Altın 3 gün sonra bu seviyeyi görecek! Çeyrek, gram ve ons altın bu kadar olacak! Analistlerden flaş açıklama peş peşe geldi. Hemen bakmayan, bin pişman! 



Altın ve dolar piyasalarındaki belirsiz hava sürerken yatırımcılar ne yapacaklarını şaşırdı. Çoğu kişi altının ne kadar olacağını merak ediyor. Analistler altının dört gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Vatandaş: "Altın mı satayım? Altın ticareti yapayım mı? Altın düşer mi, yükselir mi?" sorularının yanıtını aramaya başladı. İşte 3 gün sonra altında göreceğimiz rakamlar... 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön