19 / 05 / 2024

Altın uzmanı İslam Memiş, “Gram altın 1700 TL’yi bile görebilir” dedi ve ekledi...

Altın uzmanı İslam Memiş, “Gram altın 1700 TL’yi bile görebilir” dedi ve ekledi...

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Memiş altın yatırımcısına “Fırsat geliyor, bekleyin” diyerek altına ilişkin alım fırsatlarının geleceğini söyledi.



Son dönemde yaşadığı yükselişlerle rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları yatırımcının güvenli limanı olmayı sürdürüyor. Hem ons altın hem de gram altında yaşanan hareketlilik yüzünden yatırımcılar gözünü uzman yorumlara çevirirken, Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş YouTube kanalında paylaştığı bir videoyla altın yatırımcısının merak ettiği sorulara cevap verdi.

Altın uzmanı İslam Memiş, “Gram altın 1700 TL’yi bile görebilir” dedi ve ekledi...

İSLAM MEMİŞ’TEN “ALTIN” UYARI

İlk defa altın alacak vatandaşlara uyarı yapan Memiş “Hani altın almamış, uyarıları dikkate almayan, sürü psikolojisiyle altın fiyatları arttığında ben de alsaydım diye haykıranlar çok, biliyorsunuz. Bu kişiler her zaman böyle almayı ihmal ederler. Uyarıları dikkate almazlar. Yükselince hep tepeden almayı severler. İşte bu arkadaşlar... 2008 dolar seviyesinde şu an. Fakat bugün tarım dışı istihdam verisi açıklanacak Amerika'da. Ben yeniden 1960 dolar destek seviyesini ve alttaki rakamları izlemeyi sürdüreceğim. Yani ons altında bugünden itibaren bir düşüş yaşanabilir. 2 bin doların üzerinde ben alım için uygun olmadığını şahsen düşünüyorum ama bugün tarım dışı istihdam verisi açıklanmasının ardından 1960 dolar destek seviyesi veya daha alt seviyelere inebilir. Bu nedenle elinde dolar bulunduranlar bunu fırsata çevirmeli. Altın almak için bugün ve pazartesi günü veya yarın bir fırsat yakalamış olacak” dedi.

İşte detaylar...


Geri Dön