29 / 03 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gümüş fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.



GRAM ALTIN 1450 LİRAYA ÇIKACAK

Gram Altın ve gümüş fiyatları için Youtube kanalında açıklamalar yapan Altın ve Piyasalar Uzmanı Memiş, gram altın kırmızı çizginin bu hafta 980 lira olduğunu belirterek, “Ancak siz siz olun 980 liradan alım yapmayın. Kâr satışlarını ve düzeltmeleri bekleyin. Her ne kadar 940 liradan alamayacak olsanız da en azından 950 liradan alabilirsiniz diye uyarılarım vardı. Eğer 980 liradan aldıysanız yine bir yol var. Bir sonraki atak 1050, Temmuzda 1200 yıl sonuna kadar olan süreçte ise 1450 lira bekliyoruz. Laf bir kere söylenir, arkasında durulur. 2022 yılı analiz raporumda 1450 lira seviyesini söyledim nokta. Bir gün bile geri adım atmadım. Öngörümde bir değişiklik yok”  ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

GRAM ALTIN 950 LİRA SEVİYESİNİ GÖRECEK Mİ

 “Diyelim ki küresel piyasalarda tahminleri revize edecek bir gelişme oldu, çıkar aslanlar gibi söyleriz” diyen Memiş, “Şu anda bana bunu söyletecek bir gelişme yok. Bakalım geri çekilmelerde gram altın 950 seviyesini görebilecek mi?" yorumunu yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön