26 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gümüş fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.



GRAM ALTINI SATARSAN VARLIĞINI KAYBEDEREK AĞLAYACAKSIN

Takipçilerinden “satalım mı” sorusunun çokça geldiğini belirten Memiş, “Çok ilginç. Bu kadar satmaya heves. Bir buçuk ay boyunca 900 liranın altında gram altın alamayacaksınız dedim. Buna rağmen satayım mı diyorlar. Sattın ne olacak, yerine koyup kar edeceksin. Öyle bir piyasa yok. Piyasa senin cebindeki almak için kuruldu. Satarsan varlığını kaybederek ağlayacaksın” şeklinde konuştu.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüşte bunu yapanlar oturup ağlayacak dedi

GÜMÜŞ İÇİN ALIM FIRSATI

"Gümüşün gram fiyatı 11.52 lira seviyesinde. Her geri çekilme bir alım fırsatıdır” diyen Memiş, “Altına kıyasla daha çok baskılandığı için gümüşün gram fiyatı benim nazarımda ucuz. Her geri çekilmeyi ilave yaparak yoluma devam eden bir yatırımcıyım. 20 lirayı görmeden oynamam” ifadelerini kullandı.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Haziran 2022 tarihinde saat 23.10’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,11  Türk Lirası, euro 18,01 Türk Lirası, altının gramı ise 1.030 Türk Lirası değerinde.

Ekonomist Atilla Yeşilada döviz kuru şoku başladı dedi! Merkez Bankası’nın ne kadar dolar sattığını açıkladı

Ekonomist Veysel Ulusoy’dan şoke eden iddia! Dolar için hangi operasyonun yapıldığını açıkladı

İkinci el araç almayı düşünenlere kötü haber! Fiyatlarda rekor artış 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön