25 / 04 / 2024

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için şifreleri tek tek açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, gümüş için şifreleri tek tek açıkladı! Gümüş yatırımcıları aman dikkat!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş alım satım için şifreleri tek tek açıklayarak yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı..



Gümüş yatırımcıları, gümüş ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları yükselir mi, düşer mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar için İslam Memiş'ten şifre açıklaması geldi. Gümüş alım satım için şifreleri tek tek açıklayan Memiş elinde gümüş olan yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı. İşte o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön