19 / 04 / 2024

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları için ''yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırırken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 



Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları ABD enfşasyon rakamlarından sonra rekor yükselişe geçerken son günlerde değer kaybetti. Yatırımcılar ise gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları için yatırımcılara uyarıda bulunarak değerlendirme yaptı ardından  gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini açıkladı ve rakam verdi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön