19 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar tetikte bekliyor. Peki altın bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? Yatırımcılar hazır olun!



ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEL Mİ?

Yatırımcılar altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Elinde gram altın, çeyrek veya yarım altını olanlar altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun cevabını araştırıyor.

Altın fiyatlarının ne olacağına dair analistelerden altın yorumları peş peşe gelmeye başladı. Analistlere göre altın fiyatları Haziran-Temmuz ayında yükselişe geçeceği söyleniyor.  Elinde kıymetli metali olan yatırımcıları acele etmemeleri konusunda uyaran analistler, yaz ayını bekleyin diyerek uyardı.

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Analistlere göre altının gram fiyatının 1200 hatta 1450 liraya kadar yükseleceği belirtildi.  Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş Korku ve panikle satış yapmayın, varlıklarınıza sahip çıkın uyarılarım vardı. Dolar/TL kurunun 16.08'e kadar serbest piyasalarda yükselmesi, gram altın TL fiyatı ve gümüşün gram fiyatında kurtarıcı oldu. Bu haftalık süreç içindeki dalgalanmalar geçici, belirtmek isterim. Tekrar önümüzdeki hafta hafif gerileyen ama haziran ayında ons tarafında boğa piyasası başlamasını öngörüyorum."

Altın fiyatları son dakika! Altında tansiyon yükseliyor! Gram altın ne kadar? Canlı altın fiyatları 21 Mayıs 2022

Kapalıçarşı güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022! Gram altın 950 lira oldu! Çeyrek altın, Ata altın kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön