28 / 03 / 2024

Altında dehşete düşüren yıl sonu tahmini! O rakam ilk kez telaffuz edildi!

Altında dehşete düşüren yıl sonu tahmini! O rakam ilk kez telaffuz edildi!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın geçtiğimiz yılın sonunda 1000 TL'yi test etti. Peki yeniden yükseliş trendine giren gram altınla ilgili uzmanlar ne diyor? Altın yıl sonunda ne kadar olacak? İşte o açıklamalar...



ENFLASYON ETKİLİYOR MU?

Yatırımcıların gözdesi altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan  Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk de ons altının önümüzdeki dönemde bir süre 1.800-1.900 dolar bandında seyredeceğini dile getirdi.

Altında dehşete düşüren yıl sonu tahmini! O rakam ilk kez telaffuz edildi!

Yaptığı açıklamada Haziran ayı sonrasında da merkez bankalarının yapacağı faiz artışlarının da etkisiyle onsun 1.950 doların üzerine çıkacağını dile getiren Mehmet Ali Yıldırımtürk, sene sonuna doğru ise onsun 2 bin ve 2 bin 150 dolar olacağını düşündüğünü kaydetti.

Editörün Notu: Bu haber 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.51'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 45 kuruş, euro 17 lira 63 kuruş, altının gramı ise 983 lira 17 kuruş değerindedir.  

Ons altın 1845 dolar, gram atın 982 lira oldu! Altın uçuyor! Son dakika canlı altın fiyatları 26 Mayıs 2022...

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının canının yanacağı dönemi açıkladı! Paniğe gerek yok

Kuyumcularda altın satışları durdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön