19 / 04 / 2024

Altında rekor fiyat için tarih verildi! Şimdi almayan bin pişman olacak!

Altında rekor fiyat için tarih verildi! Şimdi almayan bin pişman olacak!

Altın haftanın ikinci gününü düşüşle kapattı. Ancak analistler altında rekor rakam için yıl sonunu işaret ediyor. Peki, altın yıl sonunda ne olacak? Altın yıl sonu beklentisi nedir 2022?



Geçtiğimiz hafta 1.729 dolar seviyesine kadar çıkan Ons altın, haftanın ikinci iş gününü düşüşle kapattı. Altında bugün yaşanan düşüşün ardından altın alacak vatandaşlar ve altın yatırıcımları altında gelmesi beklenen rekor fiyatları merak edip araştırıyor.

Analistler altında yaşanan bu düşüşün uzun vadeli olmayacağını ve fiyatların yükseleceğini söylüyor.

Peki, altın da yıl sonu tahmini nedir? Altının yıl sonu ne kadar olması bekleniyor 2022? İşte 2022 yıl sonunda beklenen altın fiyatları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön