19 / 04 / 2024

Altında son dakika! Bir anda sert zemine çakıldı! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 24 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Altında son dakika! Bir anda sert zemine çakıldı! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 24 Temmuz 2022 altın fiyatları!

Ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimlerin olduğu altın fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri milyonlarca vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Peki bugün 1 gram altın kaç lira oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 altın fiyatları...



Ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimlerin olduğu altın fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri milyonlarca vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. Altının ons fiyatı geçtiğimiz günlerde 700 doların altına düştü ve altın fiyatlarında da gerileme meydana geldi.

İslam Memiş açıkladı! Dolar kendi sonunu mu hazırlıyor?Son zamanlarda yatırımcılarının kafasını karıştıran ve yaşadığı düşüşlerle yatırımcıları endişelendiren altın, piyasalarda yaşanan gelişmelerden etkileniyor. Geçtiğimiz çarşamba günü belli olan ABD enflasyon rakamları da altın fiyatlarını derinden sarstı.

Peki bugün 1 gram altın kaç lira oldu? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın kaç TL? İşte 24 Temmuz 2022 altın fiyatları son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön