25 / 04 / 2024

Altında sürpriz yükseliş! Gözler yine analistlere çevrildi

Altında sürpriz yükseliş! Gözler yine analistlere çevrildi

Altında düşüşün ardından bugün sınırlıda olsa sürpriz bir yükseliş yaşandı. Neler olacağını daha önceden duyuran analistler, şimdi beklemenin zamanı olduğunu söylüyor.



Altına yatırım yapan vatandaşlar, fiyatların hangi yöne doğru gideceğini merak ediyor. Altın almanın zamanı mı değil mi diye sorguluyorlar. Analistler daha önce yaptıkları açıklamada altının kısa süreli bir yükseliş trendine gireceğinin ardından da yeniden düşük seviyeleri göreceğini söylemişti. 

İLK AŞAMA GERÇEKLEŞTİ 

Altında ilk aşama gerçekleşti. Bugün güne yükselişle başlayan gram altın, 978,43 TL seviyelerini gördü. Bu haber elinde altını olanları sevindirse de altın almaya hazırlananları üzdü. Ancak analistler tabloya bu kadar kötümser bakmıyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön