18 / 04 / 2024

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.




Altındağ’ın çehresini değiştiren tesislerin inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.


2016 yılında da yatırımlara hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi’nin, çarşı ve düğün sarayı projelerini, Altınköy’de yapımı devam eden misafir konaklarını,  ardından da camiler ve aile sağlığı merkezlerini gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


“Çalışmalar hız kazansın.”


Ankara’nın dondurucu soğuğa rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen Tiryaki, tüm yatırımların hız kazanması talimatını verdi. Tiryaki “Altındağ Belediyesi olarak en önemli özelliğimiz hızlı olmamız… Söz verdiğimiz yatırımı hemen hayata geçiriyor ve kısa sürede bitiriyoruz. Gece gündüz Altındağ’ın geleceği için çalışıyor ve hep daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.


İlk durak, çarşı ve düğün sarayları


İlk olarak Altındağ’a değer katacak çarşı ve düğün saraylarını gezen Başkan Tiryaki, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Doğantepe, Başpınar ve Karapürçek mahallelerine, dört gözle beklenen çarşı ve düğün sarayı armağan ettiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, bu mahallelerin giderek değer kazandığını da sözlerine ekledi.


İkinci durak Altınköy Açık Hava Müzesi


Daha sonra Altınköy Açık Hava Müzesi’ne geçerek, burada yapımı devam misafir konakları  ve köyde gerçekleştirilen onarım çalışmalarını denetleyen Başkan Tiryaki, Altınköy Açık Hava Müzesi’nin çok büyük ilgi görmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Başkan Tiryaki, tadilat, bakım ve onarım işlerinin tamamlanmasının ardından, Altınköy Açık Hava Müzesi’nin, baharda yeniden ziyarete açılacağını müjdeledi.


Bir sonraki durak ise camiler ve aile sağlığı merkezleri


Başkan Tiryaki’nin bir sonraki durağı ise camiler ve aile sağlığı merkezleri oldu. Yapımı devam eden camileri ve yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezlerini gezen Başkan Tiryaki,  “Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek. Şu anda Altındağ’ın pek çok noktasında şantiyemiz var. Bunların tamamını kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi. Tiryaki gezdiği tüm duraklarda çalışmaların daha hızlı ilerlemesi talimatını verdi.



Altındağ Belediyesi



Haber Akşam  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Ankara Altındağ Belediyesi 10 kişiden oluşan Karadağlı yerel idarecileri ağırladı. İlçeye başka bir görünüm kazandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Hryaki'nin gerçekleştirdiği projeler uluslararası alanda da takip ediliyor. Tecrübelerini yerel idarecilerle paylaşan Altındağ Belediyesi, sadece Türkiye'de değil dünya üzerindeki birçok farklı ülkede de ömek gösteriliyor. 


HAMAMÖNÜ'NE HAYRAN KALDILAR 


Altındağ Belediyesi, son olarak Karadağlı yerel idarecileri ağırladı. Aralarında Karadağ Rojaye Belediye Başkan Yardımcısı Mirza Luboder'in de bulunduğu 10 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Saim Parlak tarafından Altındağ Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı toplantıda restorasyon ve kentsel dönüşüm faaliyetlerine ayrı bir parantez açıldı. Daha sonra Hamamönü'nü gezen heyet, restorasyon çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Karadağlı misafirler, restore edilen yapılar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek tarihi konakların bol bol fotoğrafını çekti. 


Akşam Ankara


Geri Dön