18 / 04 / 2024

altındağ projeleri

altındağ projeleri

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Veysel Tiryaki denetimde!

ALTINDAĞ'IN çehresini değiştiren yatırımlar ile yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, sabahın erken saatlerinde yine denetimdeydi.

Ankara Altındağ'da 40 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Ankaralıların yoğun ilgisini çekerken Başkan Veysel Tiryaki'nin, "cazibe merkezi Altındağ" hedefine çok yaklaştığını bugün son bölümünü sunduğumuz yazı dizisi ile ortaya çıktı.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'daki 6 aile sağlığı merkezinin inşaatı tamamlandı!

Altındağ’ın yeniden yapılanması için büyük çaba harcayan Altındağ Belediyesi, ilçenin önemli ihtiyaçlarını gidermek için yatırımlarını sürdürüyor. Altındağ Belediyesi, 6 merkezin inşaatını tamamladı, çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyor.

Ankara Altındağ'a 30 bin metrekarelik park inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi, ilçeye yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Altındağ’ın son yıllarda büyük değişime uğrayan mahallesi olan Feridun Çelik Mahallesi’nde yapımına başlanan dev park, tam 30 bin metrekare büyüklüğünde...

Altındağ'da 5 Sağlık Merkezi ve 2 caminin temeli atıldı!

Her zaman ilçenin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara imza atan Altındağ Belediyesi, 5 farklı mahallede Sağlık Merkezleri ile 2 farklı mahallede yapımına başlanacak camiler için start düğmesine basıyor.

Altındağ'da 2014'te 35 kilometre yol yapıldı!

Gerçekleştirilen yol açım çalışmalarında Am köylere ağırlık verildi. Aydıncık, Gicik, Kavaklı ve Peçenek köylerinde açılan yeni yollar sayesinde, köylerin şehir merkeziyle bağlantısı kolaylaştı ve mesafe kısaldı.

Altındağ'da 35 kilometre yol açıldı!

Altındağ'da 35 kilometre yol açıldı. 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Ankara Altındağ Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı!

Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı. Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modem bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor.

Altındağ kentsel dönüşümle örnek oluyor!

Altındağ Belediyesi, Tokat tarafından da örnek almıyor. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulu'nun 2014 yılı dördüncü toplantısında Tokat Valiliği'nin Altındağ'ı örnek alarak alacağı açıklandı.

Altındağ'da okul yapmak için gecekondular yıkılıyor!

Veysel Tiryaki, " İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor " dedi.

Veysel Tiryaki: Okul yapmak için yıkıyoruz!

Altındağlı çocukların daha iyi koşullarda eğitim ve de öğretim görmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yeni okul alanları açmak için 989 gecekondu yıktı.

Altındağ'da 989 gecekondu yıkıldı!

Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün olmadığını belirten Tiryaki "imar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var. Öncelikle bu gecekonduların yıkımını tamamlamamız gerekiyor' dedi.

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri neler olacak?

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin fiziki yapısını değiştiriyor. Belediye, aynı zamanda sosyal ve kültürel yapıyı değiştirmek için projeler üretiyor. Altındağ: "Her Mahalleye Bir Kütüphane" projesi hayata geçirilecek

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı!

Altındağ'da park projeleri için yıkımlar tamamlandı. Kısa bir süre önce Altındağ'da 7 mahalleye 7 dev park yapılacağı müjdesini veren Başkan Tiryaki "Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil.

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları örnek oluyor!

Altındağ'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve restorasyon projeleri tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar çeşitli sempozyum ve kongrelerde örnek olarak gösteriliyor...

TOKİ Ankara Altındağ 4.etap projesinde başvurular 2 Eylül'de başlıyor!

183 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4.etap projesi kapsamında başvurular 2 Eylül tarihinde başlıyor. Projede daireler ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor....

Altındağ'da 6 gecekondu daha yıkıldı!

Plevne Mahallesi'nde bu yıl içinde 250 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Gecekondu Şube Müdürlüğü, mahalledeki Aydos Sokak üzerinde bulunan ve yeşil alanda kalan 6 gecekondunun yıkımını da gerçekleştirdi...

Altındağ'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yapılaşmanın önündeki engelleri birer birer ortadan kaldırıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmalarının önümüzdeki dönem de devam edeceğini belirtti...

Konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında!

14 yıl önce Marmara Depremi ile ile bir kez daha Deprem gerçeğini hatırlamış olan Türkiye'de konut sektöründe hala problemler var. Türkiye'de konutların yüzde 45'i deprem tehtidi altında...

altındağ projeleri Haberi

altındağ projeleri

“BİR kent sadece modem binalardan, mükemmel işleyen alt yapı tesislerinden ve yeni yollardan oluşmaz. Alanları kent yapan şey, ruhlarıdır ve bu nedenle kentlerin ruhuna sahip çıkılmalıdır. Binlerce yıl öncesinden süzülüp gelen medeniyetlerin yanı sıra genç cumhuriyetin de doğum yeri olan Altındağ, bu ruha fazlasıyla sahiptir.” diyen Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki ile Para Dergisi için konuştuk.

Ankara'nın tüm tarihi yapıları Altındağ'da bulunuyor. Ancak aynı zamanda Altındağ, 2004 ve öncesinde çok sorunlu da bir ilçe idi. 2004'ten bu yana neler değişti?

İlk yıllar zorlu geçti. Ankara’ya geleli henüz birkaç ay olmuşken, Altındağ Belediye Başkanlığına aday oldum ve 2004 yılında seçildim. 2004-2006 yılları arasında belediyenin kurumsal yapılanmasını tamamlamak için çalıştım. Bırakın yatırım yapmayı, belediyenin bir bardak çayı almaya dahi parası yoktu....