23 / 04 / 2024

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.



Ankara Altındağ Feridun Çelik Mahallesi’nin Cinderesi olarak bilinen bölgesinde düzenlenen ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden sürüyor.

Altındağ da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Hürriyet'te yer alan habere göre; çalışmalar hakkında konuşan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı proje tamamlandığında, Çevreyolu’na komşu yeni bir yaşam alanı oluşacağından bahsetti. Balcı, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız ve Sayın Bakan’ımız Murat Kurum ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, hak sahipleri kira yardımlarına kavuştu. İlk kazmanın vurulabilmesi için ekiplerimiz aylarca, sabır ve emekle imar yollarını açtılar. İlk olarak; 1829, 1812 ile 1807’nci cadde ve sokakların yol açım çalışmalarını gerçekleştirdik. Çok kısa sürede kazmayı vuracak, temelleri atacağız demiştik, onu da yaptık. Şükürler olsun, mahcup olmadık. İnşallah yine söz verdiğimiz gibi, kısa sürede tamamlayacak ve yıllarca ev özlemi çeken hak sahiplerini evlerine kavuşturacağız” açıklamasında bulundu.


 


Geri Dön