16 / 04 / 2024

Altındağ'da yol çalışmaları devam ediyor!

Altındağ'da yol çalışmaları devam ediyor!

VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.



VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. 


Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına devam ederken, ilçeye yeni yollar kazandıran ve mevcut yolları genişleten Altındağ Belediyesi, vatandaşlardan tam not alıyor. Başkan Tiryaki. Altındağ'ın yollarını Avrupa standartlarına ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Kaldırım, yama. asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmaları derken, açılan yeni yollarla da Altındağ, kent estetiğine en uygun hale geliyor. 


30 METRE GENİŞLİĞİNDE YOL 

30 kişilik bir ekiple çalışan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçeye yaklaşık 25 kilometre daha yol kazandırdı. Yol açma çalışmalarını ilçenin hemen hemen her noktasında görmek mümkün. Feridun Çelik Mahallesi 1656 ve 1775'inci sokaklar ile 1048'inci cadde yanı, Yıldıztepe Mahallesi 848'inci sokak. Ulııbey Öğrenci Yurdu yakını, Karapürçek Diş Hastanesi hizası. Doğantepe Mahallesi 105'inci sokak, Gülpınar Mahallesi 185'inci sokak ve Doğu Mahallesi 204'üncü sokak, açılan yeni yollardan sadece birkaçı... Eskiden iki araem yana yana geçemediği yollar. oldukça geniş bulvarlar haline dönüyor. Açılan yeni yolların en küçüğü 10, en biiyüğüyse 30 metre genişliğinde... 


ALTINDAĞ'A BU YOLLAR YAKIŞIR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Veysel Tiryaki, şehir estetiğinde yolların büyük önem taşıdığını vurguladı. Tiryaki, Altındağ'ın tüm mahallelerinde yeni yollar açtıklarını belirterek "Vatandaşımızın rahat etmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık, kaçınmayacağız." dedi. Altındağ Belediyesi olarak sadece yol açmakla sınırlı kalmadıklarını dile getiren Başkan Tiryaki, kaldırım, asfalt kaplam, bakım ve onarım çalışmaları yürüttüklerini de hatırlattı. Tiryaki, yeni açılan yolların hayat şartlarını daha da kolaylaştıracağını ifade ederek, gelişen Altındağ'a ancak bu tür yolların yakışacağım söyledi. 


Anadolu


Geri Dön