28 / 03 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yol çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da yol çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa ilçesindeki yol yapım çalışmaları devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Hürriyet Mahallesi Büşra Sokak'ta asfaltlama çalışmaları yapıldığı belirtildi.



Açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yapılan çalışmaları yerinde denetlediği ve asfaltlama yapan ekiplere işlerin eksiksiz tamalanması konularında uyarılarda bulunduğu bildirildi.

Albayrak'ın denetimlerinin ardından mahalle sakinlerine çalışmalar konusunda açıklamalarda bulunduğu kaydedildi.

 

- Süleymanpaşa Atık Su Arıtma Tesisi yapım çalışmaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Süleymanpaşa ilçesindeki Atık Su Arıtma Tesisi inşaası devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Atık Su Arıtma Tesisi inşaat alanını denetlediğini ve görevlilerden son durum hakkında bilgiler alarak çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması konusunda uyarılarda bulunduğunu bildirdi.


Albayrak, Atık Su Arıtma Tesisi inşaatını denetledikten sonra  yapımı devam eden katı atık bertaraf tesisi inşaat alanını da denetlediğini belirtti.

 

- Kumbağ Mahallesi'nde denetimler

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Süleymanpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen ortak çalışmada Kumbağ Mahallesi’ndeki iş yerlerine gece denetimi yapıldı.


Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 25 kişilik denetim ekibi, gece boyunca faaliyetine devam eden işyerlerinde sabahın ilk ışıklarına kadar denetimlerini sürdürdü.


Denetimlerde, iş yerlerinde bulunması gereken hijyenik ve teknik şartlar, ruhsat şartları, amaç dışı faaliyetler konularında yapılırken, noksanlık ve aykırılıkları bulunan işletmelere gerekli uyarılar yapılarak tutanak tutuldu.



Habertürk


Geri Dön