18 / 04 / 2024

Altını bilen adam İslam Memiş bu kez erken seçim için tarih verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş bu kez erken seçim için tarih verdi!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, bu kez erken seçimin tarihine ilişkin dikkat çeken bir yorumda bulundu.



Merkez Bankası'nın faizleri düşürme kararının ardından ünlü ekonomist İslam Memiş'ten çarpıcı bir çıkış geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Memiş, Merkez Bankası'nın faiz indiriminin gerekçesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Her zamankinin aksine ekonomi dışına çıkıp bu kez siyasi analiz yapmaya başlayan Memiş, faiz indiriminin arkasındaki asıl sebebin erken seçime gitmek için bir ön hazırlık olduğunu ileri sürdü.

Memiş, yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

"TCMB’nin sürpriz faiz indirimi, erken seçim kararına hazıklık yapmak için bir hamle. $ 20 lira olmasıyla beraber sosyal medyada battık, erken seçim olsun vs söylemleri ile “Buyrun yapalım” cevabını alır. Yani, gel gel yapıyorlar diye düşünüyorum."

Altını bilen adam İslam Memiş bu kez erken seçim için tarih verdi!

"MUSLUKLAR SONUNA KADAR AÇILIR"

"Türkiye piyasası “Seçim Ekonomisi” ne girdiğinden $ ataklarına yol verilir. Vergi afları, yapılandırmalar, imar barışı, konut üretimi, yeni düzenlemeler vs. Hepsi masada hazır. Musluklar sonuna kadar açılır. Ard arda kredi bolluğu ile piyasa paraya boğulur."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön