26 / 04 / 2024

Altını olanlara kötü haber! Duyan şaşırıyor!

Altını olanlara kötü haber! Duyan şaşırıyor!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merak ettiği ve araştırdığı altının gram fiyatı, yaklaşık 2 ayın en düşük seviyesine geriledi. İşte altın fiyatlarında son durum...



Yatırımcıların son dakika gelişmelerini merak ettiği ve araştırdığı altının gram fiyatı, 974 TL ile yaklaşık olarak 2 ayın en düşük seviyelerine düştü.

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altını olanlara kötü haber! Duyan şaşırıyor!

Açıklanan resmi rakamlara göre, dün altının ons fiyatındaki düşüşe paralel değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 1,8 azalışla 978 TL'den tamamladı.

Yine açıklanan resmi rakamlara göre, altının gram fiyatı, yeni güne de düşüşle başlamasından sonra saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışının yüzde 0,4 altında 974 TL'den işlem görüyor. Böylelikle de gram altın 22 Temmuz tarihinden bu yana en gördüğü en düşük seviyeye geriledi. Ayrıca aynı dakikalarda çeyrek altın 1.600 lira, Cumhuriyet altını da 6.530 TL'den satıldı.

ABD'de merakla beklenen ve bu hafta açıklanan enflasyon verilerinin beklentileri aşmasından sonra düşüş eğilimini üst üste dördüncü işlem gününe taşıyan altının ons fiyatı 1.655 dolarla 2020 yılının Nisan ayından bu yana en düşük seviyesine geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön