27 / 04 / 2024

Altının onsu 15 dolar düştü: Gram altın 913 lira oldu! 1 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Altının onsu 15 dolar düştü: Gram altın 913 lira oldu! 1 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının onsu kapanışta 15 dolar düşüşe geçerek 1925 dolar olurken gram altın 913 liradan işlem gördü. İşte 1 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...



Birikim yapmak ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Gün içerisinde değer kaybeden altın fiyatlarında son durum milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Altının onsu kapanışta 15 dolar düşüşle 1925 olurken, gram altın ise 6 lira değer kaybederek 913 liradan işlem gördü.

 Altının onsu 15 dolar düştü: Gram altın 913 lira oldu! 1 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Haftanın son işlem gününde altın fiyatlarında sert düşüşler görülüyor. Bunun nedeni; Rusya Ukrayna savaşı 37'nci gününü tamamlarken, müzakerelerin ardından taraflardan olumlu açıklamalar gelmeye başladı. İstanbul'da yapılan tarihi zirvenin ardından Rus birliklerinin Kiev ve Çernigiv'den çekilecekleri duyurulmuştu. Bugün Ukrayna'dan yapılan açıklamaya göre Rus birlikleri Çeernigiv'den çekildiğinin bilgisi geldi. Savaş haberleri yavaş yavaş yerini ateşkes haberlerine bırakması ile piyasalarda hareketlenmeler görülldü. 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön