25 / 04 / 2024

Altınla ilgili hiçbir ekonomistin bile bilmediği rakam açıklandı! Bu tarihte zirvenin de zirvesini yapacak

 Altınla ilgili hiçbir ekonomistin bile bilmediği rakam açıklandı! Bu tarihte zirvenin de zirvesini yapacak

Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmanın ardından altına yönelik ilgi arrttı. Yatırımcılar altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ederken, analistlerden altın fiyatlarıyla ilgili önemli bir yorum geldi.



ANALİSTLER ÖNÜMÜZDEKİ MART AYINI İŞARET EDİYOR

Analistler altının hayli bir yükselişi açısından önümüzdeki mart ayını işaret ediyor. Analistlerin tezine göre önümüzdeki mart ayında altında büyük bir yükseliş olabilir. Böyle bir yükseliş olursa da şimdiden altın alanlar kazanmış olacak. Hep beraber izleyip ne olduğunu göreceğiz. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön