23 / 04 / 2024

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 



Küresel piyasalarda resesyon endişeleri piyasalar üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor.  Öte yandan ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasalar üzerinde etkisini gösteriyor. 

St. Louis Fed Başkanı James Bullard, makroekonomik verilerin beklentileri doğrultusunda gerçekleşmesi halinde Temmuz ayında güçlü bir faiz artırımına destek vereceğini ve ABD ekonomisini resesyona sokmadan enflasyonu düşürebileceklerini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön