20 / 04 / 2024

altın fiyatları ne olur 2022

altın fiyatları ne olur 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın küresel piyasalardaki gelişmelerin etkisi ile son 2,5 yılın gerisinde kalırken resmen uçurumun kenarından döndü. Peki altında rekor ne zaman gelecek? Uzmanlar net rakamı şimdi açıkladı.

Kuyumcular derneğinden beklenen altın yorumu sonunda geldi! Yatırımcılar hemen bakın! Görenlerin gözleri ışıldıyor

Altın fiyatları, haftanın yeni işlem gününde de hızla düşmeye devam ederken Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan beklenen altın yorumu geldi.

Gram altın için ''950 TL'' seviyesi tir tir titretti! Uzman Ekonomist açıkladı! İpin ucu kaçtı

Altın fiyatlarındaki beklentilere değinen uzman ekonomist Belgin Maviş, gram altın 950 TL olur mu sorusu üzerine açıklamalarda bulundu. İpin ucu kaçtı, altın fiyatları düşüyor. Peki altın fiyatları ne olacak? İşte o kritik açıklama...

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

Altın almak isteyenler '' Ne zaman altın almalıyım'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist  Belgin Maviş yatırımcılar için altında alım seviyesini açıklayarak rakam verdi...

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi açıkladı. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarıda bulundu...

Altınlarınızı hemen saklayın! Öyle bir tahmin geldi ki uykularınız kaçacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) altın ve dolar üzerinde  etkileri devam ediyor. Altın fiyatları için Almanya'nın en büyüklerinden biri olan Deutsche Bank’taki ekonomistlerden uykuları kaçıracak yeni tahmin geldi. 

Altın gardını aldı bekliyor: Ölümcül darbe her an gelebilir!

Altın fiyatlarında son günlerde dalgalanmalar yaşanıyor. Altında bir anda yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Altın fiyatları için uzmanlar her an bir hamle bekliyor. Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte merak edilenler...

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve emtia fiyatlarındaki sert yükseliş için yorumlarda bulundu. ''Altın ve gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dolar ve euro kuru ne olacak?'' sorularına Perşembe gününü işaret eden Memiş yatırımcılara hazır olun diyerek uyardı...

Altın fiyatlarında tuzak fiyatlama olacak! Yatırımcılar dikkat edin...

Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş resmi sosyal medya hesabı olan youtube hesabından vatandaşlara altın ile ilgili çağırılarda bulundu. İlerleyen günlerde altında tuzak fiyatlama olabileceğine dikkat çeken Memiş yatırımcıları uyardı...

İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapanlar batacak!

Gram altının fiyatı, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu akşam açıklayacağı faiz kararı öncesinde yeni güne yükselişle başladı ardından 802 lira bandında işlem görüyor. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? İşte merak edilenler...

Altın bu inanılmaz seviyelere ulaşacak!

Haftanın son işlem gününde yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Gram altın şu dakikalarda 794,57 lira, çeyrek altın 1,300 lira, yarım altın ise 2,601 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın ABD enflasyon rakamlarına odaklandı! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 13 Şubat 2024 altın fiyatları

Bugün ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Piyasaları etkileyecek olan kritik veriler yakından takip ediliyor. ABD enflasyon rakamları öncesi altın fiyatları ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 13 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükseliyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? 9 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç TL? 9 Şubat 2024 altın fiyatları. 

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 altın fiyatları

Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) mart ayında faiz indirimine gidebileceğine yönelik beklentilerin etkisiyle yukarı yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 24 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse altın ne kadar? 15 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.  Yatırımcılar güncel son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatlar ne kadar? Gram altın bugün kaç lira? 15 Ocak 2024 altın fiyatları.

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

altın fiyatları ne olur 2022 Haberi

altın fiyatları ne olur 2022

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 1000 TL seviyesine kadar yükselirken yatırımcılar rekorun ne zaman geleceğini merak ediyor.

Geçtiğimiz hafta 1625 dolar ile son 2,5 yılın kenrarından dönen altın için uzmanlardan rakam açıklaması geldi. Peki altın fiyatları ne zaman yükselecek? Altın fiyatlarında rekor ne zaman geliyor? Altın fiyatları kaç lira olacak? İşte tüm merak edilenler haberimizde....

ALTIN FİYATLARINDA REKOR NE ZAMAN GELECEK?

Uzmanlardan altın  fiyatları ile ilgili değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Uzmanlara göre ons altın 1700 doların üzeirne kadar çıkacak. Dünya genelinde yaşanan gelişmeler altın fiyatları üzerinde etkili olmaya dveam ediyor. . DailyFX stratejisti Michael Boutros, ‘Rusya’daki tırmanış nükleer tehdit endişesini artırmaya başlarsa’ bunun altın için olumlu olacağını söyledi.

Öte yandan tam tersi değerlendirme yapan, Bart Melek...