26 / 04 / 2024

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Altınok Öz Kartal'daki alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi!

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.




Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz de bu kapsamda, Kartal’ın birçok mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Rahmanlar’da yapımı devam eden kaldırım, bordür ve tretuvar çalışmalarını inceleyen Başkan Altınok Öz, belediye personelinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


“Kartal ve Kartallılar için çalışıyoruz”


İncelemeler sırasında mahalle sakinlerinin Başkan Altınok Öz’e ilgisi yoğun oldu. Mahalleli ile sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Altınok Öz, Kartal’ın hızla geliştiğini ve değiştiğini ifade ederek, huzurlu ve güvenli bir kentte yaşamının önemine değindi. Çağdaş bir Kartal için çalıştıklarını, Kartallıların rahat bir çevrede sorunsuz yaşamaları için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 




Kartal Belediyesi


Geri Dön