26 / 04 / 2024

Altus Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus kurutma makinesi 8 kg çamaşırı tek seferde kurutma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda geniş program kapasitesi mevcuttur. Peki Altus kurutma makinesi özellikleri neler,fiyat listesi nedir?



Altus Kurutma Makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Hayatı kolaylaştıran beyaz eşya ürünlerinden biride kurutma makineleridir. Kurutma makinesi yıkanan çamaşırları asarak kurutma derdine son verdiği için zamandan tasarruf etmeyi sağlar.

ALTUS KURUTMA MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • A++ Avrupa Birliği enerji etiketine sahip olan kurutma makinesi elektrik enerjisinden ve su tüketiminden yüksek düzeyde tasarruf sağlar.
  • Yoğuşturmalı ve ısı pompalı kurutma özelliği bulunan ürün sessiz bir şekilde çalışarak gürültü kirliliği oluşturmaz.
  • Kurutma makinesinin zaman erteleme özelliği bulunur. Makine içerisine ıslak çamaşırları yerleştirdikten sonra makinenin ne kadar süre sonra başlayacağını kolaylıkla belirleyebilirsiniz.
  • LED gösterge paneli üzerinden kurutma programlarını ve kurutma sıcaklıklarını belirleyebilir, eşyalarınızın zarar görmeden kurumasını sağlayabilirsiniz. 
  • Kurutma makinesi, kırışıklık önleme modu ile ütü derdine son verir. Bu özelliği kullanarak çamaşırların, makine içerisinden en az kırışıklık ile çıkmasını sağlayabilirsiniz. Altus AL 81 IC 8 kg kurutma makinesi satın alarak tek seferde 8 kg çamaşır kurutabilirsiniz.
  • Kurutma makinesi çamaşırların renginde solma yapmaz. Kırışık önleme programı da bulunan kurutma makinesinde  çamaşırlarınızı kuruturken aynı zamanda ütü yapma derdinden de kurtulabilirsiniz.
  • Yıkanan çamaşırları narin bir şekilde kurutan ürünün, 15 ana programı bulunur. Pamuklu ütü kuruluğu, pamuklu ekstra kuru, sentetik ütü kuruluğu, spor, günlük ve hijyen gibi birçok program içerisinden kıyafetlerinizin kumaşına en uygun olanını tercih edebilirsiniz. 

Peki kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? 


Geri Dön