25 / 04 / 2024

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya 4 Mevsim

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.



BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Lansmanı Eylül ayı sonunda yapılacak olan Alya 4 Mevsim projesinin örnek dairesi ve satış ofisi tamamlandı.

Ön talep sürecinin sürdüğü Esenyurt Alya 4 Mevsim projesi 11 katlı dört blokta toplam 217 daire ve altı ticari alandan meydana geliyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

Projeyle ilgili önemli açıklamalar yapan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, inşaat çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü kaydetti. Abdülkadir Akkuş “Alya 4 Mevsim, kaliteli ve elit bir yaşam sunan bir proje. Tasarım, malzeme kalitesi, konsepti, dış cephe detayları projemizi diğer projelerden ayıran özellikler arasında yer alıyor. ‘Alya Dört Mevsim’ Esenyurt için iddialı bir proje olacak. Bugüne kadar hep Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Artık bu çevrenin dışına çıkarak farklı bölgelere de açılıyoruz. Bu kapsamda Levent’te inşaatı devam eden ‘Alya Teras’ın dışında, şimdi de Esenyurt’ta ‘Alya 4 Mevsim’ projemizi hayata geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

Yüksek kaliteli ve lüks dairelerin yer aldığı ‘Alya 4 Mevsim’ projesinde etkinlik salonu, soyunma kabinleri, buhar odası, lobi, kapalı havuz, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve otopark yer alıyor.

Konumuyla dikkat çeken ‘Alya 4 Mevsim’ projesi İstanbul Esenyurt’un merkezinde yükseliyor. Kentin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam alanı sunan Alya 4 Mevsim projesi lokasyonunun verdiği avantajının dışında sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

Web: www.boss4.com.tr                

Telefon: 444 2592  
 


projeye sor



Geri Dön