18 / 04 / 2024

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Mercan

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 



Gayrimenkul ve inşaat sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Mercan'da lansmana özel satışlar başladı. Projede satışa sunulan daireler 600 bin TL'den başlıyor.


Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da temelini attığı Alya Mercan’ın inşaat çalışmaları kısa sürede ilerleme kaydetti. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde 4 blokta 4 katlı olarak inşa edilen projenin inşaat çalışmaları ileri seviyeye ulaştı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daireden oluşan projede daire büyüklükleri 97 ile 326 metrekare arasında değişiyor. Daire fiyatları ise 600 bin TL’den başlayıp, 2 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor. 

Banka yok, kefil yok, faiz yok 

Beylikdüzü'nün merkezinde bulunan  Alya Mercan  yatay mimari anlayışına sahip. Şehrin kalabalığından uzak, ferah bir yaşam alanı yaratan proje, merkezi konumunun verdiği avantajı, sunduğu izole ama aynı zamanda aktif yaşam anlayışıyla bir araya getiriyor.

4 bloğun tümünü birleştiren geniş bir bahçesi bulunan proje, sosyal donatı alanlarıyla doğanın içinde, tam anlamıyla bir sosyalleşme ortamı yaratıyor. Yatırımcılara “600 bin TL’den başlayan fiyatlarla hayallerinizdeki yaşama ulaşabilmeniz için banka yok, kefil yok, faiz yok!” diye seslenen projede, lansmana özel yüzde 50 peşinata, yüzde 0 faiz ile 24 ay vade avantajı sunuluyor. Projede peşin ödemede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Teslimler ise 18 ay sonra başlayacak.


BOSS4 Gayrimenkul İnşaat olarak, her koşulda yatırımcılarına verdikleri sözü tutan bir yaklaşımla, 4 yıldır faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “2020’nin sonunda 300 milyon TL’lik bir yatırımla 3 projemize start verdik. Bunu yaparken de yatırımcılarımıza 2021 yılında bu projeleri olgunlaştıracağımıza dair bir söz verdik. Bu sözümüzü tutmak adına çalışmalarımızı soluksuz sürdürdük. Yatırımımızın ilk meyvesi olan Alya Mercan’ı yatırımcılarımızla buluşturuyoruz” dedi.

Beylikdüzü’nün kalbinde, bölgenin en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da hayata geçirilen Alya Mercan ile yatırımcılara “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” atmosferi yaratmaya hazırlandıklarını kaydeden Abdülkadir Akkuş, projeye ilişkin şu bilgileri aktardı:

İzole, ferah ve aktif yaşam ayrıcalığı 

“2020’nin son çeyreğinde projelendirdiğimiz Alya Mercan’ın merkezi lokasyonu, sahip olduğu yatay mimari tasarımı, tüm bloklarını birleştiren geniş bahçesi, hemen her dairede bulunan balkon avantajı ile bölgeye yeni bir yaşam avantajı kazandırıyoruz. Sunduğumuz izole ve ferah yaşam anlayışını, aktif bir sosyalleşme imkânı veren sosyal donatılarımızla da destekleyerek yatırımcılarımıza yaşam alanlarından ayrılmak zorunda kalmadan sosyalleşme imkânı sunuyoruz. 5 bin 548 metrekarelik alan üzerinde 4 blokta 4 katlı olarak inşa ettiğimiz projemizin hafriyat çalışmalarını hızla tamamlayarak ilk katımızı oluşturduk. 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 84 daireden oluşan projemizde daire büyüklükleri 97 metrekare ile 326 metrekare arasında değişiyor. Köklü tecrübe ve güçlü finansal yapımızla olgunlaştırdığımız yeni projemiz Alya Mercan’da lansman dönemini başlattık. Daire fiyatlarının 600 bin TL’den başladığı projemizde lansmana özel bir ödeme avantajı sunuyoruz. Yatırımcılarımızı, 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla hayallerinizdeki yaşama ulaşabilmek için banka yok, kefil yok, faiz yok!’ diyerek ailemize davet ediyoruz. Lansmana özel olarak; yüzde 50 peşinata, yüzde 0 faiz ile 24 ay vade avantajı sunuyoruz. Peşin ödemede ise yüzde 10 indirim uyguluyoruz.”

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Çocuklu aileler ile beyaz yaka çalışanları buluşturuyor 

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Kavaklı’da yer alan Alya Mercan, sunduğu yatay mimari konsept, “Nefes aldıran rengarenk bir yaşam” atmosferiyle bölgeye yeni bir yaşam anlayışı kazandırıyor. 97 ile 326 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1, 5+2 büyüklükte, 4 blokta toplam 84 daireden oluşan proje, üst düzey donanımıyla çocuklu aileler ile beyaz yaka çalışanların beklentisini aynı anda karşılıyor. İnşaat çalışmaları hızla süren projede teslimler, 18 ay sonra başlayacak.

Beylikdüzü’nün kalbinde 

Alya Mercan, Beylikdüzü’nün kalbindeki konumuyla yatırımcılarının ilgisini çekiyor. 600 yat bağlama kapasitesine sahip West İstanbul Marina’ya 5, Yaşam Vadisi’ne 2 dakikalık mesafede yer alan proje; okullar bölgesine 1 dakika, İDO iskelesine 5 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 5 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika, hastanelere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Nefes aldıran ferah yaşam alanı 

Yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Mercan, 4 bloğu birleştiren geniş bahçesiyle nefes aldıran ferah bir yaşam alanı yaratıyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje; içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, kapalı yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıyla da ferah yaşam alanı konseptini destekliyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.

Web: https://www.alyamercan.com/

Tel: 444 25 92


projeye sor



Geri Dön