28 / 03 / 2024

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.



Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en yenilikçi markalarından Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, yılın son günlerine özel sunduğu cazip fiyatlarla yatırımcı ailesini genişletmeye devam ediyor. Bu senenin şubat ayında, “Şehrin ortasındaysan daha ne istersin?” diyerek talep toplamaya başlayan, kısa sürede Levent’in yükselen yıldızı olarak gösterilen Alya Teras’ta son kalan 2 oda 1 salondairelerin fiyatları 830 bin TL’den başlıyor. 
 
Büyükdere Caddesi’nin yanı başındaki merkezi konumunun dışında, sunduğu üst düzey konfor ile de ciddi bir taleple karşılaşan proje, yatırımcısına sunduğu yüksek prim avantajıyla da dikkat çekiyor. “Hayat Her Dakika” sloganıyla, şehrin merkezinde, yeni bir yaşam standardı sunmaya hazırlanan projede; büyüklükleri 95 metrekareden 130 metrekareye uzanan 2+1 konutların stokları bitme noktasına dayandı. 
 

Yılı fırsatla kapatacak

 

Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatip Group ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul İnşaat olarak bir taraftan inşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, avantajlı fiyat uygulamasıyla da yatırımcılarla kurdukları dostluğu pekiştirdiklerini belirten Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “Ortaklığımız sayesinde çok sayıda Alya markalı projeye imza attık. Son projemiz Alya Teras’ta ise bu zamana kadar sektörde elde ettiğimiz köklü tecrübe ile Levent’te çok iddialı bir projeye giriştik. İnşaattaki iddiamızı, bu projemizde de bir kez daha gözler önünde serdik. Projemize gelen talep karşısında 2+1 dairelerimizin satışını tamamlama noktasına ulaştık. Son kalan 2+1 dairelerimizi da cazip fiyatlarla satışa sunuyoruz.” dedi.


 
Kalabalık ve çekirdek ailelere özel fonksiyonel daireler


Levent’in yükselen yıldızı olarak gösterilen Alya Teras; konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle sektörde örnekle gösterilen bir proje şeklinde dikkat çekiyor. 1 dönüm arazi üzerinde, 15 katta, 129 daire ve 8 dükkândan meydana gelen proje, 53 ile 130 metrekare arasında değişen, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerine sahip. Fonksiyonel özelliklere sahip daireler istenildiği takdirde birleştirilerek, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonbüyüklüğe dönüştürülebiliyor. Bu özelliğiyle de kalabalık aileler ile çekirdek aileler tarafından da tercih ediliyor. Projenin en üst katında sosyal donatı alanı olarak tasarlanan teras bölümünde, lüks ve konforu bir araya getiriyor. Projenin Eylül 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


 
Hayatın merkezinde


İstanbul’un en çok değerlenen bölgeleri arasında yer alan Levent’te, Büyükdere Caddesi’nin yanı başında yer alan Alya Teras, merkezi lokasyonuyla hayatın her dakikasına dinamizm kazandırıyor. 4’üncü Levent metro istasyonuna 4 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan proje; civardaki alışveriş ve iş merkezlerine ortalama 5 dakika, TEM Otoyolu’na 4 dakika, E5 Otoyolu’na 9 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

 Minimal yaşamlar için maksimum konfor 

Minimal yaşamlar için maksimum konfor anlayışıyla tasarlanan Alya Teras’ta yer alan konutların her metrekaresi, maksimum düzeyde konfor izlerine sahip. En modern yapım teknikleri kullanılan projenin en üst katında, sosyal donatı alanı olarak teras bulunuyor. Yatırımcılara farklı bir dinlenme alanı sunulan terasta yer alan gökyüzü yatakları ve şöminesiyle de hayatın her dakikasını daha da anlamlı duruma getiriyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı da sunuyor.
 
444 25 92                  
www.alyateras.com
 


Geri Dön