19 / 04 / 2024

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?



Büyük ve ince ekrans everler bu telefona bayılacak, Amiral gemilerine muadil telefon arayanlar için tabiri caizse biçilmiş kaftan olan bu cihaz hem fiyatı hem de özellikleri açısından yukarılara göz kırpıyor. Telefonun detaylarına haberimiziden bakıp fikri sahibi olabilirsiniz.

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi


Yerli tüketici teknolojisi üreticileri arasında yer alan markalardan biri Reeder. Tablet bilgisayar ve cep telefonu sahasında yüksek performanslı ürünler sunuyor. Reeder cep telefonları ekran, kamera ve tasarımlarıyla telefon severlerin dikkatini çekiyor. İşlemci fonksiyonlarıyla öne çıkan cihazlardan biri  Reeder P13 Blue Max Pro 128 GB yeşil akıllı cep telefonu. Elinizde tuttuğunuzda hissedilen zarif çerçevesi ve ağırlığı düşüren ince gövdesi ile 
anında fark edeceğiniz telefon, Reeder P13 Blue Max Pro nasıl sorusu sorulduğunda cihaz, bünyesinde olan tüm özellikler ile işlevsel yüksek hızlı sonucunu veriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön