24 / 04 / 2024

Anadolu Adalet Sarayı su sızdırıyor!

Anadolu Adalet Sarayı su sızdırıyor!

Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul’da dünyanın en büyük adalet sarayı olarak tanımlanan Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nın tavanından sular sızıyor. Yetkililer, çatıdan sızan sulara karşı koridorlarda kovalarla önlem aldı




Yağmurun etkili olduğu İstanbul’da, dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nın tavanından su sızdı. Koridorlara damlayan yağmur suyuna çok sayıda kovayla önlem alındı.



DÜNYANIN EN BÜYÜK ADLİYESİ


Dünyanın en büyük adliyesi olduğu belirtilen Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’nda tavandan su sızması, kovalarla giderilmeye çalışılıyor. İstanbul’u dün sabah saatlerinden itibaren etkisi altına alan sağanak yağıştan Anadolu Adalet Sarayı da etkilenmiş durumda. Adliyenin zemin ve duruşma salonlarının bulunduğu 3. katında tavanda meydana gelen su sızması nedeniyle birçok yere kova yerleştirildi. Vatandaşların ıslanan zeminde kayıp düşmemesi için de ıslak olan bölgelere görevliler tarafından uyarı levhaları yerleştirildi.


‘KAYGAN ZEMİN’


‘Dikkat kaygan zemin’ yazılı tabelanın bulunduğu koridorlarda bazı pencerelerin kenarına ise bezler yerleştirilerek, sızıntılara engel olunmaya çalışılıyor. Daha önce de benzer bir durumun yaşandığı adliyede, tavanlar su sızması nedeniyle kabardı. Yaşanan bu durum vatandaşların kamerasına yansırken damlayan yerlerin altına konulan kovaların, yağmur suyu ile dolduğu da görüldü.



HaberTürk


Geri Dön