25 / 04 / 2024

Anadolu Harikalar Diyarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Anadolu Harikalar Diyarı'nda inşaat çalışmaları devam ediyor!

Anadolu Harikalar Diyarı'nda inşaat çalışmaları devam eden hayvanat bahçesinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonunda hayvanlar için hazırlanan barınma alanlarının standartlara uygun olduğu tespit edildi



Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Kayseri'ye gelen bir heyet, Anadolu Harikalar Diyarı'nda inşaat çalışmaları devam eden hayvanat bahçesinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonunda hayvanlar için hazırlanan barınma alanlarının standartlara uygun olduğu tespit edildi.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürü Etem Boz, Yaban Hayat Daire Başkanı Nurettin Taş ve beraberindeki bakanlık yetkilileri, Anadolu Harikalar Diyarı'nda hayvanlar için hazırlanan barakalara ve veterinerlik binasına tam not verdi.


İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Yaban Hayat Daire Başkanı Nurettin Taş, "Şunu özellikle söylemek istiyorum. Böyle bir tesisten dolayı Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni hakikaten tebrik ediyoruz. Çok güzel bir tesis. Belediyemizin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürü Etem Boz ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin böyle kapsamlı bir tesisi yapmasından duyduğu memnuniyeti belirterek "Bölgemizde böyle bir kompleks yapının Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce yapılıyor olması çok sevindirici. Bu tesisi yerinde gezmekten, görmekten son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tesisin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Büyükşehir Belediye'mizi hem tebrik ediyor hem de çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön