23 / 04 / 2024

AnadoluJet’ten ucuz bilet kampanyası! 299 TL bileti kaçırmayın! AnadoluJet uçak bileti hangi tarihlerde geçerlidir?

AnadoluJet’ten ucuz bilet kampanyası! 299 TL bileti kaçırmayın! AnadoluJet uçak bileti hangi tarihlerde geçerlidir?

AnadoluJet’ten ucuz bilet kampanyası başladı. Vatandaşlar 299 TL’ye olan bilet kaçırmamaya çalışıyor. İşte detaylar!



ANADOLUJET UÇAK BİLETİ NE KADAR 2022?

AnadoluJet’in 299 TL’den başlayan avantajlı fiyatlar ile yurt içi biletlerde yeni kampanya başlattığını duyurdu. Bilet Tarihleri ise 9 ile 10 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

ANADOLUJET UCUZ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI KOŞULLARI NE?

Kampanyanın koşullarına dair detaylar şu şekilde:

-Kampanya için ayrılan biletler 9 - 10 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerlidir. Ayrıca 1 Aralık 2022 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacaktır. Kampanya tüm satış kanallarında geçerli olacaktır. Kampanya kapsamında web ve mobil uygulama üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergiler dahil tek yön standart olan pakette 299 TL, ExtraJet pakette 419 TL, KonforJet paketinde de 449 TL’den başlayan fiyatlar geçerlidir.

Kampanya kapsamında çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde tüm vergiler dahil tek yön Standart pakette 319 TL, ExtraJet pakette 439 TL, KonforJet pakette 469 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacaktır.

- Kampanya 120.000 koltuk sayısı ile sınırlı. Kampanya, Kuzey Kıbrıs hariç tüm yurt içi uçuşları bu kampanya içindedir.

 - “Ekstra Koltuk” hizmetine ait seçimler kampanya kapsamında değildir.

- Sonradan biletleme yapılmak üzere rezervasyon ile sonlandırılan işlemlerde kampanya fiyatları geçerli değildir, rezervasyon ve biletleme işlemi aynı anda yapılma şartı bulunmaktadır.

- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kuralları geçerlidir.

- Bu kampanya diğer kampanya ve indirimler ile birleştirilemez. AnadoluJet, kampanya ile ilgili kural ve koşulları ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutar. AnadoluJet, kurallara aykırı olduğu tespit edildiğinde karşı yasal işlem yapma hakkını saklı tutulmaktadır.

Mülakatsız direk işe girin! Hem de lise mezunu olmak yetiyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön