19 / 04 / 2024

Anadolum Sinerji İstanbul Evleri'nde 139 bin liraya!

Anadolum Sinerji İstanbul Evleri'nde 139 bin liraya!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve de 6 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Anadolum Sinerji İstanbul Evleri fiyatları 139 bin liradan başlıyor...



Anadolum Sinerji İstanbul Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Proje,  Anadolum İnşaat  tarafından yükseliyor. 6 bin 533 metrekare arsa alanı züerinde konumlandırılan Anadolum Sinerji İstanbul Evleri, 165 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor. 


İçinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Anadolum Sinerji İstanbul Evleri projesinde bir çok ödeme planı bulunuyor. Firma bünyesinde 24 ay vadeli ödeme seçeneği yer alan Anadolum Sinerji İstanbul Evleri ulaşım açısından da çok avantajlı bir bölgede yer alıyor. 


Anadolum Sinerji İstanbul Evleri, Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın bir konumda yükseliyor.


Anadolum Sinerji İstanbul Evleri fiyat!


Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen Anadolum Sinerji İstanbul Evleri projesinde daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. Teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında yapılacağı Anadolum Sinerji İstanbul Evleri'nde; squash, Türk hamamı, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Anadolum Sinerji İstanbul Evleri Pendik'te veli Baba Maahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde yer alıyor.


Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön