25 / 04 / 2024

Analistler çıldırdı! Gram altının resmen 1600 TL olacağı tarihi verdiler

Analistler çıldırdı! Gram altının resmen 1600 TL olacağı tarihi verdiler

Altın fiyatlarındaki hareketlilik, analistlerin de iştahını kabarttı. Analistler, gram altının 1600 TL olacağı güne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Altın fiyatlarında dünya genelinde oynaklık yaşanması, fiyatların nereye doğru gideceği sorularını da beraberinde getirdi. Altın fiyatlarındaki ralliden nasibini almak isteyen analistler ise art arda tahminlerini açıklamaya başladı. Ancak analistler, son gerçekleştirdikleri açıklama ile ağızları adeta açık bıraktı. İşte analistlerin, gram altının 1600 TL seviyelerine geleceğini düşündükleri tarihe ilişkin flaş detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön