19 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Bu tarihten önce koşun

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Bu tarihten önce koşun

Analistlerden altın alacak vatandaşlara çok önemli bir uyarı geldi. Analistler, altın alımlarının yıl sonuna kadar tamamlanması gerektiğini aksi takdirde herkesin gram altın için 1500 TL seviyelerini işaret ettiğini belirtiyor.



"VAKİT KAYBETMEDEN ALIN"

Analistler daha önce altının düşeceğini ve almak isteyenlerin beklemesi gerektiğini ifade etmişti. Ancak şu anda gram altının kısa vadede düşmeyeceği ön görülüyor. Yani analistler, altın alımlarının yıl sonundan önce tamamlanması gerektiğini belirtiyor. 

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Fed faiz kararı altın fiyatlarını vurdu! Altında beklenmedik dönüş!

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön