27 / 04 / 2024

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen bunu yapın! İslam Memiş de doğruladı

Analistlerden altın alacaklara flaş uyarı: Hemen bunu yapın! İslam Memiş de doğruladı

Gram altının düşmesinin ardından gözler yeniden analistlere çevrildi. Analistler, gram altında şu an düşüş gibi bir durum göründüğünü ancak gram altının yeniden yukarı oynayacağını söyledi. Bu yüzden gram altın almak için doğru zaman olarak görülüyor.



Elindeki parayı daha iyi bir konuma taşımak isteyen vatandaşlar, bunu nasıl yapacaklarını merak ediyor. Analistler daha önce altın 975 TL seviyelerindeyken altın almak isteyen vatandaşlara 'Şimdi sırası değil' diyerek beklemeleri gerektiğini söyledi. Ancak şu an gram altının yeniden 950 seviyelerine inmesiyle birlikte analistler de vatandaşlara uyarıda bulundu.

DÜŞÜYORMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR

Analistler, altın fiyatlarında şu anda aşağı yönlü bir hareket olduğunun doğru olduğunu ancak bu düşüşün daha fazla devam edemeyeceğini belirtiyor. Bu nedenle de altına yatırım yapmak isteyen, özellikle de gram altın almak isteyen vatandaşlar için doğru zaman dilimi olduğuna inanılıyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön