05 / 05 / 2024

Analistlerden altını olanlara hayati uyarı

Analistlerden altını olanlara hayati uyarı

Analistler, elinde altını olan vatandaşların bozdurması için tam zamanı olduğunu ifade ediyor. Aksi takdirde dolarda yaşanan düşüşün bir benzeri altın için de bekleniyor.



 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ekonomide yeni adımlar atılacağını söylemesinin ardından dolarda hızlı bir düşüş yaşandı. önce 17,37 seviyesinin üzerini test eden dolar/TL kuru açıklamanın ardından 16,76 seviyesine kadar geriledi. Euro/TL ise 18,41 TL seviyesinden 17,85 seviyesine kadar düştü. Öte yandan altın fiyatları da 1000 TL'nin altına geriledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön