26 / 04 / 2024

Analistlerden altın fiyatlarında büyük çöküş için net tarih! 1 Mayıs milat olacak

Analistlerden altın fiyatlarında büyük çöküş için net tarih! 1 Mayıs milat olacak

Altın fiyatları, Fed'in faiz artırım kararını açıklaması ve uluslararası piyasalarda doların diğer para birimleri karşısında değer kazanması ile altın fiyatları güç kaybetti.  Altın fiyatlarındaki asıl çöküşün 1 Mayıs'ta olacağı haberleri gelmeye başladı...



Altın fiyatlarındaki düşük hız kesmeden bugün de devam ediyor. Gram altın 900 lira, Ons altın 1,880 dolar altına sarkması ile iki ayın en düşük seviyeleri görüldü. Milyonlar ''altın fiyatları artacak mı, düşecek mi? Altın ne zaman yükselecek? '' sorularının cevaplarını araştırıyor. 

Analistlerden altın fiyatlarında büyük çöküş için net tarih! 1 Mayıs milat olacak

ALTIN MİLAT OLACAK

Fed'in 3-4 Mayıs tarihlerinde açıklayacağı faiz kararından sonra  altın milad olacak. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarındaki büyük çöküşü açıkladı ve yatırımcılara uyarıda bulundu: İslam Memiş sosyal medya hesabından ''Gram altın 893 lira, Ons 1.877 dolar. 4. ve son alım için haber vereceğimi söz vermiştim. Ben son alımımı buralardan yapar uzun vade için beklerdim. Aşağı yönlü risk olsa da, kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Ben nazarımda finaldir'' dedi.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön