20 / 04 / 2024

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

AND Pastel'de 120 konut satıldı!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.



Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün ilk konut projesi AND Pastel; düşük faizli konut kredisi kampanyasıyla konut sahibi olmak isteyen vatandaşların tercihi oldu.

Haziran ayı itibariyle başlayan faiz kampanyası kapsamında, satılan konut sayısında 120 adede ulaşılırken, projede yaşayan aile sayısı da bini aştı.

Son zamanların en düşük faizli konut kredi kampanyasına Kartal'ın en büyük ölçekli projelerinden biri olan AND Pastel projesi ile dahil olan AND Gayrimenkul, konut sahibi olmak isteyenlere avantajlı şartlar sunuyor. Kampanya kapsamında 0,64 faiz ve 180 ay vade uygulanırken, 1 yıl ödemesiz dönem ile yaşamaya hemen, ödemeye 1 yıl sonra başlanabiliyor.

AND Gayrimenkul; avantajlı faiz oranlarının hayata geçirilmesiyle beraber Haziran başından itibaren büyük ilgi ile karşılaşırken, tek projede satışı gerçekleştirilen sayısı 120 oldu.

Projede Yaşayan Aile Sayısı 1.000’i Aştı

AND Gayrimenkul, faiz avantajının yanı sıra AND Pastel projesinde hemen tapu teslim ediliyor ve hemen oturulabiliyor. Satışı gerçekleştirilen evlerin hızlı bir şekilde teslim operasyonunun da yürütülmesi ile birlikte AND Pastel’de yaşayan aile sayısı bini geçti. 

Kartal metrosuna 300 metre yürüme mesafesinde konumlanan AND Pastel, 30 bin metrekare büyüklüğünde peyzaj alanı, açık ve kapalı sosyal aktivite olanakları ile siteden çıkmadan sosyalleşme imkanı sağlarken; market, okul öncesi eğitim kurumu, kuaför, pastane, ATM gibi alanları ile de evden uzaklaşmadan birçok ana ihtiyacın da karşılanmasına imkan sunuyor. Alanında uzman danışmanlarla, standart yönetmeliklerin de üzerinde bir deprem dayanıklılığı ile inşa edilen projede aynı zamanda, büyük balkonlu (40 metrekareye varan) ve bahçeli konutlar günlük özel yaşamda kişisel sosyal alanların yaratılması için de fırsat sağlıyor. Proje içerisinde bulunan özel alanlar sayesinde proje sakinleri kendi sebzelerini yetiştirebiliyor, hamak alanlarında dinlenebiliyor, piknik ve spor gibi aktiviteler de yapabiliyor.

Web: https://www.andpastel.com/


Geri Dön