23 / 04 / 2024

Andırın Millet Konağı için geri sayım başladı!

Andırın Millet Konağı için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da inşa edilen Millet Konağı projesinde son aşamaya gelindi. Konak yakın zamanda hizmete açılacak. 



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Andırın'da inşa ettiği Millet Konağı projesinde çalışmalar tamamlanmak üzere. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre;  Tufan Paşa Mahallesi Alınoluk Caddesi üzerinde sürdürülen ve yaklaşık 2 bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesisin kat ve çatı imalatları bitti. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, “İç düzenlemelerinin yanı sıra dış cephe kaplama işlemleri de devam ediyor. İçerisinde kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirileceği Millet Konağı’nı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

İlçeye Renk Katacak 

Mimarisiyle dikkat çekecek olan tesis içerisinde çok amaçlı salonlar, kütüphane, yemekhane, konferans ve etüt salonlarını barındıracak.  İlçe genelindeki çocuklara, gençlera ve kadınlara yönelik kurslar ve eğitimlerin gerçekleştirilmesinin amaçlandığı Millet Konağı içerisinde taziye salonu da yer alacak.

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!


Geri Dön