27 / 04 / 2024

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuar tanıtım toplantısı yapıldı!

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.



"OTELCİLİKTE YENİLENMEYE İHTİYAÇ VAR" 

Fuar ile ilgili görüşlerini dile getiren POYD Başkan Yardımsı Ethem Hakan Duran, AN t AŞ Hotel Equipment Fuarı'nı çok önemsediklerini söyledi. Fuar sayesinde otel yöneticilerinin yenilikleri ve gelişmeleri kolaylıkla takip edebileceğini söyleyen Duran, Otel Ekipmanları Fuarı'nı eğitim olarak gördüklerini dile getirdi. Fuara katılımın sağlanmasının önemli olduğunu vurgulayan Duran; "Otelcilik ülkemizde çok üst düzeye geldi ama yenilenmeye ihtiyaç var. Yenilikleri görmek ya da yapılacak tadilatta kullanılacak ekipmanlarda yenilikleri yapmak için büyük bir imkan. Yurt dışından katılımcıların gelecek olması ise çok büyük bir başarı. " dedi. 


"OTELCİLER YENİLİĞE VE TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMALI" 

AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Akıltopu'ndan sonra sözü ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç aldı. Otel Ekipmanları Fuarı'nın Antalya'ya çok ciddi katma değer kazandırdığını söyledi. 2007'de yapılan fuara katılım 18 binlerdeyken bu rakamın ciddi bir ivme ile arttığına dikkat çeken Dinç, fuara yalnızca turizm sektörüne hitap eden bir fuar olarak bakmadıklarını söyledi. " Turizm sektörünün ayrılmaz bir parçası olarak; mobilya, ev tekstili ve diğer ekipman üreticisi firmalarımız bu önemli etkinlikte yer alacak. Antalya bugün turizmde markalaşmış, en küçük tesiste bile farklı ülkelerin gıpta ile baktığı destinasyon haline gelmiştir. dedi.


Antalya Son Haber


Geri Dön