28 / 03 / 2024

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi.



Şirket isminin belirlenme sürecini de anlatan Veli Çilsal "Anı ismini koyarken 8-10 isim arasında gidip gelmiştim. Adeta doğacak çocuğuma isim koyar gibi bir his içindeydim. Turizm ve geziyle çağrışım yaptırdığını düşünerek 'Anı' ismini koydum. 

Anı. ismi bende ise hem mutluluk hem de ciddi bir hüzün bıraktı. Zor ve meşakatli zamanlardan geçtik" diye konuştu. 


ANI Tour Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te ayrıca, Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gençlere kendi vaş gurubunda özel geziler. orta yaş ve üstü gruplara turlar, geziler düzenleyeceğiz. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi. 


TÜM PAYDAŞLARA 30. YIL TEŞEKKÜRÜ 

Turizm sektörünün lokomotif firmalarından Anı Tour 30. yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de turizm profesyonelleri, işbirliği yaptığı bankacılık sektörünün yöneticileriyle kutladı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, bugüne gelmelerinde partnerlerinin Anı Tour'un büyümesinde pay sahibi olduğunu ve başarılarla dolu geçen 30 yılı hep birlikte taçlandırmak istediklerini söyledi. 


TÜM İŞLERİ KIZIMA DEVREDECEĞİM 

Akdeniz ve Ege Bölgesi'ndeki tüm paydaşlarını Madrid'de çeşitli organizasyon ve etkinliklerle ağırlayan Çilsal, "Biz Anı Tour olarak her zaman yaptığımız farklı şeylerle sektöre yeni bir soluk kazandırmaya devam edeceğiz 30 vıl önce ilk yola çıktığımızda da hedefimiz yenilikçi ve öncü olmaktı. Bugün bunu başarmış olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Babamın yaptığı işi devam ettiriyorum. 30 yıldır bu işi yapıyorum ve başka hiçbir iş yapmadım. Kızını iki yıldır yanımda ve onu yetiştirip artık bayrağı ona devredeceğim. Ben hayalini kurduğum hayatı yaşayacağını "dedi. 

Akşam


Geri Dön