25 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı girişimiyle İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy bölgesinde yükselen Evim Kadıköy projesi 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5, 5+1 konut tiplerinden oluşuyor. Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim? sorusunun devabı haberimizin içinde yer alıyor..



Anka Yapı  Evim Kadıköy  ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önceden projenin genel hatlarından bahsedelim. Toplamda 70 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen 3 etaptan oluşan Evim Kadıköy projesi içerisinde 2500 konut yer alıyor.


Projede bulunan konut tipleri ise stüdyo daire, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon, 5 ve 5 oda 1 salondan oluşuyor.  Evim Kadıköy projesindeki konutların büyüklükleri 46 metrekareden başlayıp 697 metrekareye kadar yükseliyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim?


Evim Kadıköy projesi dahilinde açık-kapalı havuz, fitness center, spa, yürüyüş parkuru, kütüphane gibi sosyal olanaklar da mevcut. 


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim? 


Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim? sorusuna cevap olarak satıştan sonraki 24 ay olarak belirtiliyor. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla 120 ay vadelendirmeyle banka kredisi kullanmak mümkün.  Anka Yapı  Evim Kadıköy satılık daire fiyatları ise 223 bin TL'den başlayıp yükseliyor.



Anka Yapı Evim Kadıköy nerede?


Merpenköy Mahallesi, Mandıra Caddesi Yıldırım Sokak No: 55 Kadıköy / İSTANBUL


Anka Yapı Evim Kadıköy iletişim:


Telefon: 444 38 11

Web adresi: http://www.evimkadikoy.com/

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön