18 / 04 / 2024

Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım!

Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. AE Mimarlık tarafından tasarlanan ve Anka Yapı imzası taşıyan projede toplam 2 bin 500 adet konuta yer veriliyor...



Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor.


Anka Yapı tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Evim Kadıköy, AE Mimarlık tarafından tasarlandı. Projede toplam 2 bin 500 adet daire bulunuyor.


Anka Yapı Fikirtepe Projesi, 24 ay sonra teslimlerine başlayacak. Projedeki konutların alanları 46 metrekare ile 697 metrekare arasında değişiyor.


3 etaptan oluşan  Anka Yapı   Fikirtepe Projesi, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuyor.


Sosyal olanakların da yer verildiği Anka Yapı  Evim Kadıköy  Projesi, voleybol sahası, spor alanları, basketbol sahası, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu ve dinlenme alanları gibi alanlara sahip.


Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım


Anka Fikirtepe adres: Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım


Anka Yapı Fikirtepe Projesi ulaşım!


Telefon:  444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön