29 / 03 / 2024

Ankapark, EMİTT Fuarı ile İstanbul'da görücüye çıktı!

Ankapark, EMİTT Fuarı ile İstanbul'da görücüye çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi projesi ANKAPARK, İstanbul’daki EMİTT fuarında ilk günden yoğun ilgi çekti. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankapark maketini inceleyerek bilgi aldı.



Dev Ankapark maketiyle 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerin yanı sıra üst düzey bürokrat ve yöneticilerin de uğrak yeri oldu.


Standın ilk gün ziyaretçileri yer alan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankapark maketini inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldılar.


Ankapark, EMİTT Fuarı ile İstanbul da görücüye çıktı!


Dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı, yapılan çalışmalarının anlatıldığı fuarda;  Ankara  Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Beypazarı, Kızılacahamam, Kalecik, Keçiören, Altındağ, Nallıhan ve Haymana ilçe belediyeleri dev bir standa Ankara’yı temsil ediyor.


Fuarda Ankara rüzgarı estiren ve Başkent’e özgü figürlerle bezenen dev stanttaki Ankapark maketi, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.  


Fuarın en gözde stantı Ankara


Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan stant, açılışın ilk anlarından itibaren vatandaşların ve siyasilerin uğrak noktası oldu.


İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile çok sayıda vatandaş Ankara stantını gezerek, Ankara ve Ankapark hakkında bilgi aldı.


Ankapark, EMİTT Fuarı ile İstanbul da görücüye çıktı!


Katılımcılara; Ankara tanıtım broşürleri, İngilizce, Rusça, Arapça tanıtım kitapları, Ankara Turizm Haritası, rozet, kalem gibi birçok Ankara hatıraları hediye edildi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön