26 / 04 / 2024

Emitt fuarında neler var

Emitt fuarında neler var

Ankara Büyükşehir Belediyesi projesi ANKAPARK, İstanbul’daki EMİTT fuarında ilk günden yoğun ilgi çekti. İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankapark maketini inceleyerek bilgi aldı.

Ankapark EMITT Fuarı'nda tanıtıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), yapımını sürdürdüğü ve dünyanın en önemli tema parkları arasına girecek olan ANKAPARK'ı tanıtıyor.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Adana yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihlerinde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) 70 ülkeden sektör temsilcileri bir araya geldi.

Altındağ yatırımları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan İstanbul EMITT “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”nda yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Mersin Emitt Fuarı'nda yerini alıyor!

Mersin’i tarihi ve kültürel değerleri ile tüm dünyaya tanıtmayı kendisine ilke edinen Mersin Büyükşehir Belediyesi, uluslararası boyutta gerçekleştirilecek olan EMITT Fuarı’nda yerini alacak.

EMITT Fuarı'nda Çanakkale tanıtıldı!

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Çanakkale'nin tanıtımı yapıldı..

Ankara Büyükşehir Belediyesi standı'na Emitt Fuarı’nda yoğun ilgi!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT ’te Ankara Büyükşehir Belediyesi ’nin projeleri büyük ilgi görüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda projelerini tanıttı!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Emitt Fuarı’nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan dev stant, yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Emitt Fuarı'nda Ankara'nın tanıtımı yapılacak!

Ankara, bu yıl 19.’su düzenlenecek dünyanın 5. büyük turizm fuarı EMITT fuarına yine Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda hazırlanıyor...

Didim, EMİTT Fuarı'nda tanıtılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Didim, Dünya'nın 5'inci büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMİTT Fuarı'nda 63 metrekarelik alanda tanıtılacak. 22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Emitt fuarında neler var Haberi

Emitt fuarında neler var

Dev Ankapark maketiyle 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin standı, ziyaretçilerin yanı sıra üst düzey bürokrat ve yöneticilerin de uğrak yeri oldu.


Standın ilk gün ziyaretçileri yer alan İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankapark maketini inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldılar.



Dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı, yapılan çalışmalarının anlatıldığı fuarda; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Beypazarı, Kızılacahamam, Kalecik, Keçiören, Altındağ, Nallıhan ve Haymana ilçe belediyeleri dev bir standa Ankara’yı temsil ediyor.


Fuarda Ankara rüzgarı estiren ve Başkent’e özgü figürlerle bezenen dev stanttaki Ankapark maketi, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü....