25 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.



Ortadoğu Grup tarafından Alanya'nın Avsallar Bölgesi'nde inşa edilen Wome Deluxe, alternatif turizm konseptiyle EMITT Fuarı'nda (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) ziyaretçilerini ağırladı. Gür Ailesi'nin ikinci otel yatırımı olan.ve 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen tesis, 1.800 yatak kapasitesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı. Çam ormanlarının içinde deniz kenarındaki plajlarıyla hizmet veren Wome Deluxe, ailelerin rahatlığı ön planda tutularak özel olarak tasarlandı. 


10 YÜZME HAVUZU VAR

Ortadoğu grup CEO'su Mehmet Gür, orman içinde konumlanan Wome Deluxe'ün, Alanya Avsallar, İncekum Mevkii'nde, denizin ve yeşilin buluştuğu noktada ailelerin her türlü hassasiyeti göz önünde bulundurularak tasarlandığını belirtti. Gür, erkekler, hanımlar ve çocuklar için kapalı ve açık olmak üzere toplam 10 adet yüzme havuzu bulunan tesiste, sadece kadınlara özel 10 bin metrekare alanda plaj, iskele, havuz, güneşlenme terasları ve aquapark bulunduğunu da vurguladı. Gür, "Ayrıca isteyen misafirler için karma olarak kullanılabilecek havuz ve plajlar da yer alıyor. 


7 bin metrekarelik SPA ve güzellik merkezi ise erkek ve hanımlara ayrı ayrı hizmet veriyor. Her iki bölümde de kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, tuz odası, kuaför, güzellik merkezi, masaj odaları ve VIP aile hamamları mevcut" dedi. 


ALKOLSÜZ 5 YILDIZLI HİZMET

Mehmet Gür, açıklamasının devamında şöyle konuştu, "Yeşilin ve denizin muhteşem buluşmasına şahitlik eden, Akdeniz'in klasik sıcağından uzak, ılık esintiler içinde ferah bir atmosferde denize girebilme ve ormanda yapılacak keyifli yürüyüşler sonrasında kır kahvelerinde çay ve kahve keyfi olanağı sunan Wome Deluxe, geniş, lüks ve deniz manzaralı odalara sahip. Her şey dahil konseptinde alkolsüz olarak hizmet verdiğimiz 5 yıldızlı otelde, Osmanlı ve dünya mutfağının farklı lezzetlerini bir arada bulmak mümkün." 


Yeni Akit


Geri Dön