18 / 04 / 2024

Ortadoğu Grup kentsel dönüşüme giriyor!

Ortadoğu Grup kentsel dönüşüme giriyor!

Ortadoğu Grup, 150 milyon TL’lik yatırımla yeni aile oteli ‘Wome Deluxe’ü hizmete sundu. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, önümüzdeki yıl dört büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeyi planladıklarını açıkladı.



Ortadoğu Grup, Sancaktepe'de Aydos Ormanı'nın yanı başında inşa ettiği Resim İstanbul Orman projesi satışları devam ediyor. Resim İstanbul'un, üç etap halinde inşa edildiğini söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “İnşaat çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiği projede birinci etabın teslimlerine Aralık ayında, ikinci etabın teslimlerin ise Eylül 2016'da başlanacak” dedi.


PEŞİN FİYATI 233 BİN LİRA

Gür, Sancaktepe'nin temiz havası ve kolay ulaşımı sayesinde özellikle aileler tarafından tercih edildiğini dile getirerek, “Bu nedenle bulunduğumuz lokasyonda çok sayıda resmi ve özel okul bulunuyor. Aileler de oturmak için genellikle içeresinde güvenliği ve sosyal donatıları olan Resim İstanbul gibi konut projelerini tercih ediyor. Resim İstanbul'da 1+1'den 4+1'e farklı tip ve büyüklüklerde konutlar bulunuyor. Projede 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 233 bin liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 367 bin liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 532 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatıysa 780 bin liradan başlıyor” dedi.


YENİ PROJELER YOLDA

Resim İstanbul projesinin hemen yanındaki araziye 500-600 konutluk bir proje başlatacaklarını açıklayan Gür, şunları söyledi: "Bu projeye önümüzdeki yıl başlayacağız. Zekeriyaköy'de, Çengelköy'de, Eyüp'te yeni projelerimiz olacak."


Yeni Şafak


ortadogugrup.com.tr


Geri Dön