19 / 04 / 2024

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.



Cihan İnşaat'ın projesi Avrupark Bahçekent'te yüzde 60 satıldı. 21 blok halinde yükselen Avrupark Bahçekent projesi 1.394 konut ve 86 ticari birimden meydana geliyor. Avrupark Bahçekent projesinin tamamı Nisan 2018 yılında teslim edilecek.


Avrupark Bahçekent projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin satışı devam ediyor. Avrupark Bahçekent projesinde fiyatlar 319 bin liradan başlıyor.


Bahçekent'te yaşam Mayıs'ta başlayacak

Emlak Konut'un Bahçekent projeleriyle birlikte gelişen bölgede ilk etap olan Bahçekent Emlak Konutları Mayıs ayında teslim ediliyor. Avrupark Satış Müdürü Korkut Aksakal, "Havalimanıyla birlikte bölgede metro hattı da faaliyete geçecek. Bahçekent'te günlük yaşantıyı karşılayacak her şey var. Parklar, yollar ve sosyal alanların hepsi tamamlanmış durumda. Yalnızca Hayat Camii kaldı. O da 2017 yılında tamamlanacak." şeklinde konuştu.


Avrupark'ta yatırım mı oturum mu?

Avrupark Bahçekent projesinde yatırım ve oturum amaçlı satışlar birbirine paralel gidiyor. Yabancıya satış konusunda Aksakal, "Avrupark Bahçekent'te yabancıya satış az. Yüzde 4 seviyesinde. Biz Avrupark'ta iyi bir portföy oluşturduk. Daire alan müşteri, çevresine de referans oluyor." dedi.


Anadolu'da ilk proje Trabzon'da

Cihan İnşaat, Trabzon'da yeni bir projeye başlayacak. Çarşı alanı olarak tasarlanan projede bir blok ya otel ya konut olacak. Henüz netlik kazanmadı. Ciha İnşaat, Ege bölgesinde İzmir'de de proje yapmayı planlıyor.


Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme başladı

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Ruhsat çıkması bekleniyor. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.



Tel: 444 61 63

Web: www.avrupark.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön